Punavihreät vääristävät opetuksen

Punavihreät ovat yhteiskunnassamme vähemmistönä, mutta siitä huolimatta he hallitsevat monia yhteiskunnan avainaloja. Ja nimenomaan niitä toimintoja, jotka ovat moniarvoisen demokraattisen yhteiskunnan peruspilareita.

Kirjoittajana Reijo Tossavainen


Neljänneksi valtiomahdiksi mainittu media on punavihreiden hallinnassa. Erityisen selvästi se näkyy Ylen ja Helsingin Sanomien toiminnassa. Esimerkiksi: ”Trump on paha, persut ovat pahoja. Biden on hyvä, punavihreät hyviä.” Sama hyviin ja huonoihin asioihin ja henkilöihin jako näkyy kaikkialla median sisällöissä.

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo

Tulevaisuus mediakentässä ei näytä nykyisyyttä paremmalta. Tampereen yliopistossa alaa opiskelevista tulevista toimittajista enemmän kuin kolme neljästä on punavihreitä..
Punavihreä yksipuolisuus ja suvaitsemattomuus on hivuttautunut myös peruskouluun, korkeakouluihin ja yliopistoihin. Esimerkkinä olkoon tässä lukion oppikirja, jossa otetaan reippaasti ja yksipuolisesti kantaa autoilun rajoittamisen puolesta. Asiaa ei siis nähdä yhtenä vaihtoehtona monien muiden joukossa, vaan ainoana vaihtoehtona. Punavihreä totuus on siten ainoa ja oppilaiden pitää omaksua ja hyväksyä se. Tässä lainaus oppikirjasta:

Helsingin Yliopisto”Ennen kuin yksityisautoilun rajoittamiseen löytyy poliittista rohkeutta, on autoilua kaupunkien keskustoissa rajoitettava lähitulevaisuudessa muilla keinoilla, esimerkiksi: – maksuilla – asettamalla kaduille esteitä ja hidasteita – suunnittelemalla katuihin mutkia, korotuksia ja kavennuksia – rakentamalla pihakatuja ja hidaskatuja, joilla jalankulkijoilla on etuoikeuksia
– määräämällä pysyviä tai yöaikaisia ajokieltoja”


Oppikirja siis antaa ymmärtää, että yksityisautoilua tulee rajoittaa ja hyvin yksipuolisilla toimenpiteillä. Näin ei voi jatkua. Valitettavasti muutosta saamme odottaa, sillä vallassa on kepun tukema vasemmistohallitus ja opetusministerinä on vasemmistolainen Li Andersson.

Reijo Tossavainen

2 vastausta artikkeliin “Punavihreät vääristävät opetuksen

  1. Tämä hallitus on pahinta myrkkyä Suomelle, varsinkin tälläisenä aikana, kun rahaa jaetaan muka koronan varjolla kaikkeen muuhunkin, varsinkin ideologisille kavereille.

    Liked by 1 henkilö

  2. Aika paljon on viimeaikoina kirjoitettu sosiaalisessa mediassa Ohisalon motiiveista. Onko hän lollakin tavoin koston tiellä Suomen kansaa vastaan. Aika kaoottiselta hänen toimenpiteensä ja lausuntonsa vaikuttavat. Vähemmästäkin on varmaan joutunut tavallinen ihminen pöpilään. Esim. eduskunnan kyselytunnilla hän vastasi terroristin tekemään pään irti leikkaukseen siten, että terroristille pitäisi järjestää niin mukavat olosuhteet ettei terroristille tulisi mieleenkään tehdä näitä terroristin tekoja. Aika mahtavaa loogista päättelykykyä ministerin taholta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: