Terveydenhuollon ihmisille 2 viikon loma!

Tasavaltamme muistaa kansalaistensa teot.

Aikoinaan sodan aikana sotilaat palkittiin kunniamerkeillä. Samoin jatkosodan jälkeen rintamamiehet saivat palkkioksi mahdollisuuden rakentaa raakaan korpeen oman tilansa.

Velaksi ja omalla hiellä.

Samoin tämänkin vuoden 2020 itsenäisyyspäivänä mitalisade kastelee jotkut meistä.

Terveydenhoitohenkilökunta ansaitsee huomioinosoituksen

Nyt olisi kuitenkin mahdollista palkita oikeasti ansioituneita kansalaisia – oikeista ansioista ja poikkeuksellisesta venymisestä.

Mielestäni terveydenhoitohenkilökunta ansaitsisi 2 viikon palkallisen loman. Isänmaan olisi muutenkin hyvä kääntää huomio näihin sankareihin kun tämä koronakriisi saadaan joskus loppumaan.

Olot ovat olleet poikkeukselliset. Se on vaatinut terveydenhoitohenkilökunnalta venymistä ja jaksamista. Usein oman hengen uhalla.

Raha ei ole ongelma

En usko, että kukaan kadehtii terveydenhoitohenkilökunnan työtä tänä aikana. Kenenkään ei pidä olla kateellinen. Se ylimääräinen loma on pieni palkinto arjen urheudesta.

Rahakaan ei ole ongelma. Valtio ottaa joka kuukausi pari miljardia lainaa. Raha on nyt Suomen tärkein vientituote. Sanna Marinin hallitus kylvää sitä ”EU:n elvytysvälineellä” pitkin eteläistä Eurooppaa.

Vuoden 2020 itsenäisyyspäivän ajatus voisi olla kansanliike, joka vetoaa päättäjiin: kunnioitetaan terveydenhoitohenkilökunnan työtä 2 viikon lomalla.

Korona voitetaan ja siinä taistelussa tarvitaan kaikkia.

Tämän taistelun etulinjan työntekijät kuitenkin ansaitsevat sen, että tasavalta kunnioittaa heitä tällä pienellä eleellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: