Haavisto syöttää kepulle ”sitä ihtiään”?

Ulkoministeri Pekka Haavisto ei pitkään jäänyt laakereillaan lepäämään luottamuslauseäänestyksen jälkeen. Hänen oman suosikkinsa ulkoasianministeriössä – herra Jussi Tanner – järjesti ISIS-äidit Suomeen. Sisäministeri Maria Ohisalo on jo rientänyt puolustamaan virkamiestä.

”…viranomaisilla on velvoite auttaa nämä lapset pois leiriltä – jopa riippumatta siitä mitä hallitus asiasta päättäisi. Lapsen oikeuksien toteuduttava aina...”

Temppu oli häikäilemätön ja myös härski. Vastuu ulkoistettiin virkamiehelle ja Pekka viheltelee nyt muina ulkoministereinä. Temppu on tehty.

Tarkoituksena oli ehkä myös kasvattaa ja rangaista kepua. Keskustapuolue oli luottamusäänestyksen jälkeen viestinyt vihreille, että haavistogate oli syönyt sen luottamuksen Haavistoon. Pekka ei kuitenkaan jäänyt suremaan pienen & turhan puolueen turhaa rutinaa vaan asetti kepun vielä vaikeampaan paikkaan.

Vielä vuosi sitten kepulaiset eivät hyväksyneet ISIS-äitien tuloa. Nyt Pekka pani heidät nielemään hatullisen ”sitä ihtiään”.

Kysymys kuuluu: mitenhän pitkään kepulaiset jaksavat niellä ”sitä ihtiään”? Ja onko tässä Pekka Haavistolla jonkinlaista sadistista iloa kun saa katsoa keskustalaisten kiemurtelua. Vielä 19.12. 2020 eli viime perjantaina ulkoministeriö vakuutti toista. (https://www.kaleva.fi/kommentti-haavistolle-kotiutukset-ovat-mannaa-kons/3205025).

Kyse on kieroilusta. Kuten Kalevan lehti totesi: ”..toimittaja varmisti perjantaina ulkoministeriön viestinnältä, onko tilanne kotiutusten osalta ennallaan siten, että leiriltä on palannut suomalaisia kolme kertaa ja onko palanneiden määrä yhä sama kuin julkisuuteen on aiemmin kerrottu. Ministeriöstä vakuutettiin, että päivitettävää ei ole. Todellisuudessa tuorein kotiutusoperaatio oli jo täydessä käynnissä. Koska perheitä ei tuossa vaiheessa vielä ollut tuotu Suomeen eikä kotiutuksia tiukasti tulkiten ollut tapahtunut, ulkoministeriö ei valehdellut...”

Normaali kansalaisen oikeudentunnon mukaan kyse oli kieroilusta. Ja siitä, että suomalaiseen virkamieheen ei voi enää luottaa.

Rikoksentekijä Haavisto näyttää tuoneen ulkoministeriöön ihan ikioman moraalinsa.

5 vastausta artikkeliin “Haavisto syöttää kepulle ”sitä ihtiään”?

 1. Tämä toiminta isisläisten tuomisessa Suomeen laittaa ajattelemaan myös uudelleen PeV:n Haavistoa hyväilevää päätöstä ja sitä kautta myös hallituspuolueiden päätöstä valkopestä Haavisto pikana putipuhtaaksi siinä sivussa, kiireellä ja ennen isisäiti-palautusta.

  On selvää, että kaiken järjen mukaan laittomista toimista olisi pitänyt tulla kova sanktio Haavistolle, mutta nyt hallituksen toimet näyttävät siltä, että oli ennakolta jo tiedossa terroristinaisten tuominen Suomeen, ja muu kuin Haaviston ”syyttömyys” ja hallituksen tuki ei edes tullut kysymykseenkään, edes PeV:n osalta.

  Nyt kannattaa myös miettiä uudelleen vihreiden kiihkeää varotoimimotiivia PeV:n hallitusjäsenien vaikutusyrityksissä. Tuntuu, että vihreillä oli hätä Haavistosta, koska Al Hol-operaatio oli jo käynnissä yhdessä Saksan kanssa, eikä sitä voinut enää perua. Lopuksi heitettiin Haaviston Tuomisen tilalle jo vuosi sitten haaveilema Tanner kertomaan se normaali, ajatelkaas lapsia. Pitikö tästä siis tulla Haaviston suuritriumfi jouluksi, jossa vapahtajasankarina komeilisi Haavisto itse.

  Lain mukaan kuulemma lasten etu vaati heidän tuomistaan terroristijärjestöäiteineen Suomeen, vaikka esim. Tanska on jo vuosi sitten sosialistihallituksen pääministerin suulla ilmoittanut aivan muuta näille omilleen ja samat on sopimukset allekirjoittettuna kuin Suomikin. Ylen aamussa oli toimittaja ja Amnestyn herrat todistamassa ilman vastaväitteitä, kuinka isisäidit ovat meille rikkaus.

  Tykkää

 2. MITEN KAUAN TÄTÄ HULLUUTTA JA LAITTOMUUTTA PITÄÄ KATSOA?

  EIKÖ JO OLE TULLUT PÄIVÄNSELVÄKSI ETTÄ TÄMÄ HALLITUS MINISTEREINEEN OVAT PAATUNEITA RIKOLLISIA TAI SITTEN TÄYSIN TODELLISUUDEBTAJUNSA KADOTTANEITA SYYNTAKEETTOMIA JOTKA PITÄÄ VIEDÄ SULJETULLE OSASTOLLE HOITOON!!

  Tykkää

 3. Kepu sai maistaa vihreiden syöttämää sontaa. Isis naisten palautuslento Suomeen, Suomen valtion kustannuksella.
  Palautuksen motiivi oli Isis lasten etu. Oikeusvaltioperiaate ja hurskastelu lasten edulla.
  Median kansalaisille syöttämä hellyttävä pelastustarina, jossa Al-Holin leiriltä pelastettiin, leirille joutuneet, Isiksen avuttomat uhrit.

  Joulun läheisyyteen sopii hyvin median pelastustarina. Ulkoministeriön pelastavat enkelit riensivät Al-Holin avuttomia uhreja pelastamaan. Al-Holin leiriä verrattiin natsi Saksan keskitysleiriin.

  Isin vaimot matkustivat perheineen vapaaehtoisesti Syyrian Isiksen kalifaatin alueille. Isis vaimot tasan tarkkaan olivat tietoisia matkustamisen motiiveista. Isis vaimoille kirkkaana ajatuksena oli Syyriaan ja Irakiin perustaa äärisunnalainen kalifaatti jossa noudatetaan kirjaimellisesti koraaniin ankaria sharialakeja.

  Ei kannata uskoa että Isis vaimot olisivat olleet tietämättömiä Isiksen ideologian uhreja. Eivät totisesti olleet.
  Lasten etu ei merkinnyt näille Isis naisille yhtään mitään. Lasten etu Isis naisille on pelkkää vääräuskoisten sanahelinää.

  Syyrian sota-alueille matkustaneet Isis naiset laittoivat Isiksen ideologian lasten edun edelle. Lasten synnyttäminen takaa Isikselle uusien sotureiden kasvattamisen jihadisteiksi.

  Isis naiset arvomaailmaltaan ovat jihadisteja ja äärisunnalaisia. Isiksellä kalifaateissaan oli julkisia teloituksia.
  Lapset pääsivät seuraamaan julkisia teloituksia, kaulankatkaisuja ja niskalaukauksia ym… Isiksen viihteellistä julmuutta ja väkivaltaviihdettä.

  Pelastutarinoita tullaan kuulemaan lisää kun ulkoministeriön pelastavat enkelit käyvät noutamassa loput Suomen
  kansalaiset ”Al-Holin keskitysleiriltä”.

  Liked by 1 henkilö

 4. Vaikka selityksiä riittää, niin on kansalaisten älykkyyden aliarviointia luulla, ettemme muka tajua tätä tuloajankohtaa tarkoin harkitun hallituksen sisällä. Eduskunta lomalle, jotta kriittiset kommentit voidaan vaientaa ja sitten yhteinen goodwilltarina lapsista kehiin, jotta joulun läheisyys ja ihmisten hyvä tahto uskoisi, että kaikki on vain sattumaa ja isisterroristiäidit jäisivät sivuseikaksi.

  Tämä ja muutaman viikon muut hallituksen jättikardinaalimunaukset ja teot eivät unohdu näin halpamaisilla tempuilla, ei vaikka koko vihervasurijournalistien armeija eri viestimissä sitä kokonaisuutta laitettaisiin vääntämään muuksi ja tekemään humaninteresttyyppisiä höpöjuttuja hallituksen ministereistä.

  Nämä muutamat viikot Suomen tapahtumissa ovat olleet ulkomaisilla tuttavilla eri puolilla palloa ihmettelyn aiheina, jotka muuten seuraavat ulkomaisilta sivuilta muutenkin kotoisen Absurdistanimme tapahtumia. Monen monta kertaa olen häpeillen joutunut näille myöntämään monet järjettömyydet tosiasioiksi ja toteamaan, only in Finland. Ovat muuten ihmetelleet, miksi ne ulkomaiset mediat, jotka kotoisaa Sannaamme kovasti fanittavat ja ovat fanittaneet, eivät ole ottaneet kuuleviin korviinsa heille osoitettuja tosiasioita, vaan luottavat sinisilmäisesti edelleen luomaansa legendaan. Olisiko jonkun tarpeeksi arvovaltaisen, vaikka epävirallisenkin tahon, aika kertoa ulkomaisille medioille pohjoisen Absurdistanin Sannan sekoiluista, jotta totuus paljastuisi muillekin, eli keisarinnalla ei ole vaatteita, tai korkeintaan bleiseri peittonaan mainoskuvissa.

  Tykkää

 5. Onko mitään näyttöä siitä, että lapset ovat suomalaisia? Mitä, jos osoittautuukin, että virkakunta on avustanut isis-huoltajia lapsikaappauksessa? Onko kukaan täsmällisesti selostanut, mitä lasten suomalaisuuden varmistamiseksi on tehty ja ovatko teot riittäviä?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: