Kokoomuslainen Arvostelee Ruokajonoja – Suomi Uutiset

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Otto Meri herätti kovaa keskustelua Twiitillään Ruokajonoista. Hän puhui, että suurinosa ruokajonoissa olevista on vain ”tavallista jengiä” ja ”toimii kuin homo economicus”, verraten että tavalliset ihmiset tekisivät tätä laskelmoiden.

Keskustelu nostatti vastaääniä. Perussuomalaisten Sanna Antikainen vastasi kuinka twtiitistä ”paistaa puolueen täysi kyvyttömyys empatiaan köyhiä oman maan kansalaisia kohtaan.”

Suomessa ruokajonoja käyttää noin 200 000 ihmistä. Tarve on lisääntynyt koronaviirus-paniikin ja talouden kurjistumisesta johtuvista erottamisista.

2 vastausta artikkeliin “Kokoomuslainen Arvostelee Ruokajonoja – Suomi Uutiset

 1. Aina voi arvostella leipäjonoja jos huvittaa. Leipäjonossa jaetaan elintarvikkeita joita ei tarvitse laittaa biojätteisiin. Tarkennan leipäjonon elintarvikkeet ovat turvallisesti syötäviä. Leipäjonon ihmisille ei tarjota biojätteitä.

  Leipäjonot ovat syntyneet jäädäkseen, leipäjonosta on syntynyt pysyvä hyvinvointiyhteiskunnan instituutio.
  Yhteiskunta tarvitsee köyhiä ja leipäjonoja. Yhteiskunnan köyhälistö ja leipäjonot, heitä tarvitsevat kiihkeämmin köyhyystutkijat.

  Köyhyystutkimus on ponnahduslauta kultaiselle oksalle ja unelmien hillotolpalle. Käyhyystutkijat ovat ahneita verenimijöitä jotka verenimijä hyttysen tavoin imevät köyhälistön verta.

  Ketä häiritsee jos näkee köyhälistön jonottavan leipäjonossa. On hiilineutraalia ajattelua se kun ei heitetä syötävää ruokaa biojätteisiin, viimeisen käyttöpäiväyksen jälkeen.

  Köyhän onnenmuruset ovat vaatimattomia ja jaettu ilo on aina moninkertainen. Leipäjonon ruokakassin sisältö maistuu herkulliselta köyhänkin suussa. Kokoomuksen poliitikko harhautui nilkkimäiseen ajetteluun kun vaivautui pohtimaan köyhälistön motiiveja leipäjonoissa!

  Tykkää

  1. Suomessa ei ole köyhiä.Vähävaraisia on.
   Kalutassa menee joka ilta 100 000 ihmistä kadulle nukkumaan.
   Onkohan siellä kylmä tänään, :

   Onneksi 25 C, eikä sada.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: