EU:n ”homokengurut”?

Mihin eurokraatit investoivat verorahamme?

Mihin ”EU:n elvytysvälineen” rahat uppoavat samaan aikaan kun EU kohtaa koronakriisin, massiivisen työttömyyden ja valtavan velkataakan haasteet?

Juuri tulleen uutisen mukaan (https://www.thesun.co.uk/news/13693186/brussels-350000-gender-identity-books-kids/). EU käyttää 400 000 euroa lasten kirjallisuuteen, jonka tarkoituksena on edistää ”gender identiteettiä” 3-14 vuotiaille lapsille.

Kirjoissa kuvataan esimerkiksi kahden homokengurun tarinaa. Ne saavat itselleen lapsen lahjoitetusta munasta. Toisessa kirjassa on tarina ”trans-linnuista”, joka jättävät laumansa sen ”ankarien sääntöjen” takia ja alkavat elää itsekseen. Rahaa on poltettu myös lasten korttipeliin, jossa opetetaan poikia tekemään ”piruetteja kuten Billy Eliot”.

Että tällaista.

Saksalainen MEP Nicolaus Fest on todennut, että ”olen varma, että eurooppalaiset ovat iloisia tietäessään, että heidän rahojaan on käytetty niinkin tärkeisiin asioihin kuin lasten kirjoihin, jotka edistävät gay-identiteetin rakentumista kenguruilla…

3 vastausta artikkeliin “EU:n ”homokengurut”?

 1. Huhhuh! Dosentilla taitaa olla EU:n mollaamisessa aiheet vähissä kun pitää kirjoitella joistakin ihme homokenguruista. En olisi uskonut, ennenkuin luin ylläolevan blogin, että aikaisemmin kohtalaisen fiksuna pitämäni immeinen alentuu kirjoittamaan tuonkaltaista pahantahtoista skeidaa. Keiden ääniä yrität kalastella lapsellisella ja kaunaisella kirjoituksellasi. Analfabeetit menevät retkuun, jos hekään.

  Tykkää

  1. Dosenttihan vaan siteeraa The Sun lehdessä ollutta artikkelia.Turha sinun on häntä vastaan hyökätä. Eikö sitä sananvapautta ole muilla kuin teillä ”viherpiipertäjillä”?

   Tykkää

 2. Kommenttini taisi loukata sananvapautta. Lapsukaisille opetetaan seksuaalisen suuntaumisen suvaitsevaisuutta, eläinsatujen avulla, saduissa kaksi kengurua Pekka ja Erkki rakastavat toisiaan ja antavat halipusuja toisilleen.

  Oikeassa eläinten elämässä kengurut eivät harrasta Pride-kulttuuria eivätkä marssi Pride kulkueessa. Eläimet ovat viattomia ja eläinten seksissä ei esiinny perversioita.

  Ihminen on irstas ja turmeltunut. Ihminen voi olla seksuaalisesti suuntautunut mitä mielikuvituksellisella tavalla.
  Ihmisen seksuaalisuudella on vain mielikuvituksen rajat. Kaikki on melkein luvallista ihmiselle. Ihminen on valmis himossaan ja viettiensä ohjaamana, rikkomaan lakia ja viettiensä sokeuttamana törkeisiin seksuaalirikoksiin.
  Sellainen on homo sapiens:

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: