Kepu puna-vihreässä kansanrintamassa

Kepu – Sanna Marinin kansanrintaman heikoin lenkki

Heti II maailmansodan jälkeen NL toteutti Itä-Euroopassa ns. ”kansanrintamapolitiikkaa”.

Valloitetuilla alueilla kommunistit toimivat johtavissa viroissa ja erityisesti sisäministereinä. Agraaripuolueet otettiin kuitenkin hallitukseen kommunistien lisäksi – heille annettiin symbolisesti tärkeitä virkoja mutta kommunistit tiesivät mihin oltiin menossa.

He suunnistivat kommunistiseen yhteiskuntaan, jossa he johtaisivat.

Vuosina 1947-1948 Stalin antoi määräykset Itä-Euroopan yhteiskuntien mullistuksesta. Agraaripuolueet kiellettiin tai sitten niistä tehtiin mitättömiä reliikkejä. Terrori ja Moskovasta annetut ohjeet yhdenmukaistivat yhteiskuntia stalinistiseen tulevaisuuteen. Muille puolueille kävi huonosti.

Suomalainen kansanrintama kulkee kohti puna-vihreää onnelaa!

Suomessa häärää tällä hetkellä ”puna-vihreä” kansanrintamahallitus.

Siinä puna-vihreä aines tietää minne mennään ja määrää tahdin.

Keskustaa taas viedään kuin metrin halkoa. Se on voimaton ja heikko.

Keskusta pysyy kuitenkin hallituksessa, vaikka hallituksen puna-vihreä siipi on sotajalalla perinteistä suomalaista elämänmuotoa vastaan ihan ideologisista syistä. He haluavat mullistusta.  

Puna-vihreät ovat johdonmukaisia ja seuraavat sovittua hallitusohjelmaa: bensan hintaa nostetaan armotta useassa erässä siksi, että kansan halutaan pakottaa myymään autonsa romuksi. (https://www.suomenmaa.fi/uutiset/is-ministeri-krista-mikkonen-uskoo-polttoaineiden-kallistuvan-mutta-lupaa-kompensaatiota/).

Bensan hinnan korottaminen näyttää olevan vain yksi palanen tässä suuressa palapelissä, jossa vihreät marssivat tyynesti kohti omaa ideologista utopiaansa. Suomalaista elämänmuotoa revitään maahan nyt väkisin. Hiilijalanjälkeä halutaan karsia ja sitä varten on ihan hyvä, että kansan syntyvyys vähenee! Ilmastotaistelu vaatii veronsa ja esimerkiksi lemmikkieläinten olemassaolo rasittaa hiilijalanjälkeä.

Puna-vihreässä puoli-pakanallisessa Suomessa entiset traditiot työnnetään syrjään; joulunkinkuista tulee ”heinäsirkkakinkkuja”, syrjäseudun ihmiset eivät tarvitse autoa ja verotuksella heidät pakotetaan muuttamaan radanvarsien kerrostaloihin.

Samaan aikaan koululaitos kasvattaa sitten vähitellen uudenlaisia ihmisiä, joilla ei ole turhia ennakkoluuloja ja vääriä mielipiteitä.

Keskustan johto peesaa, pelkää ja pakoilee – kieltää tosiasiat

Keskustan johto ei oikein vielä ole ymmärtänyt, että se on tämän kansanrintaman haipuva ainesosa.

Se toimii nyt suoraan omien kannattajiensa etuja vastaan.

Se on suostunut turpeen alasajoon vaikka se ämpylöi nyt muodon vuoksi turpeen veronkorotusta vastaan. Se on kategorisesti kieltänyt, että bensan hintaa korotetaan vaikka korotuksia tehdäänkin.

Kurvinen kieltää ja Saarikko hymyilee maireasti vaikka Mikkonen sanelee tosiasiat.

Miten pitkään kepun johto voi kieltää tosiasiat?

Kepun johto elää ennen vaaleja jännittäviä aikoja. Se pitää olla nyt kahta mieltä, kieltää tosiasiat ja uskotella itselleen sekä ennen kaikkea kannattajille kaikenlaisia satuja.

Kysymys kuuluu: miten pitkään keskustan jäsenet jaksavat katsella omien johtajiensa toimintaa?

5 vastausta artikkeliin “Kepu puna-vihreässä kansanrintamassa

 1. Kun vielä on yleisessä tiedossa, että Saarikko korotettiin kepun puheenjohtajaksi maan pohjoisen lestadiolaisfundamentalistijuntan avulla, ajamaan samaa lestadiolaista politiikkaa, jota ajoi myös saman lahkon Sipilä, jää miettimään ovatko kaikkien kannattajiensa tiedot ajan tasalla.

  On suoranainen ihme, että kepussa riittää vielä lahkoon kuulumattomia hyödyllisiä idiootteja tukemaan tätä pienen lahkopiirin kaappaamaa puoluetta, jonka johdon strategia löytyy netistä lahkon tavoitteista, joiden perusteella sen tarkoitus on saada lahkoveljiä- ja siskoja mahdollisimman korkeille yhteiskunnallisille paikoille, joista voivat edesauttaa lahkon tavoitteita, jakamalla heille yhteiskunnan etuja, yleensä taloudellisia. Onhan Sipiläkin saanut ”yrittäjäuransa” aikana yritystukia tuottamattomille yritysteelmilleen yli 30 miljoonaa, ehkä jo ylikin.

  Kepunin valmis myymään kaikki periaatteensa vain ja ainoastaan saadakseen maakuntahallinnon, sille verotusoikeuden ja sen johtopaikoille yhteistä hyväämme jakamaan omia kellokkaitaan. Puoluekartalta katoamaan tuleva kepu siis haluaa perustaa itselleen Suomeen oman Vatikaaninsa, valtion valtiossa, ajamaan tuon puolueen kaappaaman lahkon etuja. Kepun marionettinykyjohdon takana piilottelevat naruistavetelijät ovat Macciavellinsä lukeneet, ruhtinaan huijauksen pitää olla niin massiivinen, ettei rahvaskaan sitä tajua.

  Tykkää

 2. Keskustapuolue ei ole enää keskustapuolue. Puolue on viherdemarikepu puolue VDK puolue. Keskustan hajoaminen tapahtuu hitaasti mutta varmasti.

  Nykyinen puolueen puheenjohtaja on isänmaanpetturi ja samanaikaisesti hyödyllinen idiootti. Sukupuolella on merkitystä politiikassa.

  Perussuomalaiset ajavat maaseutuväestön asioita ovat pienen ihmisen puolella. Sanat isänmaallinen ja kansallismielinen ovat kiellettyjä sanoja. Saarikko on lestadiolaistaleban ideologisen aattellisuuteen suuntautunut harmittoman hauska sontakuoriainen.

  Isänmaanpetturit porskuttavat ja isämaalliset sortuvat elontiellä. Kepulle tärkeitä ovat maakunnat himmeleineen, kepun isänmaanpettureiden motiivi on maakunnissa hajoittaa ja hallita.

  Tykkää

 3. Täällä meilläpäin alkaa olla jo diesel ysivitosen kanssa samanhintaista. Minkäs teet, pakko on vanhalla dieselwolkkarilla kauppa, apteekki ym tärkeät asiat toimitella. Ei ole varaa hankkia Teslaa. Ikää on jo senverran, että ei viitsi tehdä enää velkaa hankkiakseen näitä nykyisiä härpäkkeitä joiden sanotaan olevan saastuttamattomia. En vaan ymmärrä, kuinka mikään liikenneväline, polkupyöräkään, voi olla saastuttamaton.

  Tykkää

 4. Vertaus sodan jälkeiseen Itä-Euroopan stalinisointiin osuu hyvin kohdalleen. Niin silloin maaseutupuolueet kuin nyt Kepu pettää itseään ja samalla koko kansakuntaa. Antti Rinne oli tosi taitava ja tiesi tarkkaan, mitä teki. Perus, Kokoomus ja Krist. ei tälläiseen vedätykseen lähteneet. Mutta Kepu ei voinut kieltäytyä, sen tilanne oli vaaleissa mennyt niin heikoksi. Kepu ei pysty kieltäytymään mistään. Se ajaa maan todella pahaan jamaan ja tuhoaa siinä itsensä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: