Marinistien trollirintama?

Sanna Marinin tweetin kohtaloa Aleksei Navalnyin tapauksessa on ollut mielenkiintoista seurata.

Kyseessähän oli selvästi läpsäisy presidentin henkilöä ja hänen valtaoikeuksiaan vastaan. EU asiat kuuluvat pääministerille mutta ulkopolitiikkaa johtaa presidentti yhdessä valtioneuvoston kanssa.

Miksi Sanna sitten lähetti twiittinsä ja potkaisi Niinistöä kylkeen?

Luulen, että kyse on alkaneesta presidenttipelistä. Sanna Marinille halutaan rakentaa ulkopoliittista profiilia.

Ehkä siinä oli myös jotain takaisinmaksua viime maaliskuusta, jolloin Niinistö otti johdon koronanvastaisessa taistelussa ja otti ohjat? Marin näytti silloin kutistuvan kun ”iski” otti tilanteen haltuun.

Ehkä nyt oli sitten aika sitten maksaa potut pottuina.

Marinistien rintama?

On ollut myös mielenkiintoista huomata minkälainen ”marinistien” rintama syntyi pääministerin selvästä perustuslain rikkomuksesta. Tämä kovaääninen, presidentinvaaleihin tuijottava ja edistyksellinen trolli-armeija lähti yhtenä miehenä (anteeksi…henkilöoletettuna) puolustamaan hampaat irvessä Marinia.

Somen ”marinistit” alkoivat A) sättiä Niinistöä B) nimitellä, C) syyttää suomettumisen ajan politiikasta ja ”tamminiemi syndroomasta”. Perustuslain rikkomus pyhähdeltiin mitättömäksi jutuksi ja ylistettiin Marinin halua puolustaa ihmisoikeuksia ja totuutta.

Perustuslaki jäi tantereelle tallottuna.

Näin lopuksi on hyvä muistuttaa, että Sanna Marin ei ole voittanut yhtään vaalia. Hän pääsi pääministeriksi kun Rinne kompastui eikä vaaleja haluttu. Vielä kerran: hän ei ole kampanjoinut ”pääministerivaaleissa” vaan oli varamies. Samoin kaunaisuus presidenttiä kohtaan ei kuulu pääministerin toimenkuvaan vaan yhteydet on pidettävä kunnossa.

Nyt on vaarana, että kansalaiset alkavat epäillä Marinin toimivan narsismista, kaunaisuudesta tai ihan vaan kokemattomuudesta.

Se ei ole hyvä. Ehkä siksi presidentti pyysi, että twiitti-asia jätettäisiin jo sikseen.

3 vastausta artikkeliin “Marinistien trollirintama?

 1. Niinistö teki, kuten pitääkin tehdä änkyrän ja änkyröijein kanssa, fiksumpi näkee koko kuvan ja antaa periksi. Lopetetaan tämä leikki, nyt pitää marinistien hakea muita spektaakkeleja tukemaan Holy Sannaansa.

  Todennäköisesti pian tavan mukaan seuraa mediassa joku human interesttyyppinen perhejulkaisu, vaikka vessat jo onkin pesty ja ruokakassit kuljeteltu. Kyllä avustajat, avustajien avustajat ja puoluetoimiston tytöt ja pojat yhdessä valtakunnanmedian omatoimittajien kanssa keksivät.

  Tykkää

 2. Marin avasi sanaisen arkkunsa ja tuomitsi Navalnyin vangitsemisen. Ulkopolitiikka kuuluu presidentille. Kun Marin suureen ääneen kuulutti kaikelle kansalle, tuomion Navalnyin vangitsemisesta. Marinin ulostulo mediassa oli hyökkäävä.

  Marin pelaa kaksilla korteilla. Marinin Navalnyin möläytys mutta Marinilta tulee vielä lisää näitä möläytyksiä.
  Presidentti Niinistön puheisiin ja tapaan toimia presidenttinä voi luottaa mutta pääministeriin ei voi luottaa.
  Lisää möläytyksiä pääministeriltä on tulossa. Marin on Suomen historian huonoin pääministeri. Kansalaiset ovat saaneet sitä mitä ovat tilanneet, tunarin ja hyödyllisen idiootin.

  Tykkää

 3. Sanna Marin on niin valtansa sokaisema ,ja kun määrätyt tahot kumartavat ja nostavat tätä ääripunaista turhaketta jopa mahdollisesti presidentti ehdokkaaksi, niin tällainen TURHAKE menettää täydellisesti otteensa.
  Suuna päänä ottamassa näkyvästi kantaa kun Oulussa maalaillaan kanssa toverien ulkoseiniä(sinänsä tekona typerä), mutta pääasia että media kirjoittaa turhakkeesta oikein kuvan kanssa
  Voi kun kansa saisi pian helpotuksen tästä hallituksesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: