Kreml syyttää Yhdysvaltoja sekaantumisesta, mutta on valmis puhumaan

Reuters: Presidentti Vladimir Putin vastaisi että olisi kiinnostunut puhumaan Yhdysvaltojen edustajan kanssa. Kremlin edustaja syytti sunnuntaina Washingtonia sekaantumisesta pidätetyn oppositiojohtajan Aleksei Navalnyn tukemiseen.

Kreml aliarvioi lauantain mielenosoitusten mittakaavan. Poliisi pidätti yli 3000 ihmistä ja käytti voimaa hajottaakseen mielenosoituksia Venäjällä. Ennen mielenosoituksia Yhdysvaltain Moskovan suurlähetystö oli antanut ”mielenosoitusvaroituksen”, joka varoitti Yhdysvaltojen kansalaisia ​​välttämään mielenosoituksia. Se nimitti paikat Venäjän kaupungeissa, joihin mielenosoittajat aikoivat kokoontua.

”Tietysti nuo julkaisut ovat sopimattomia”, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov kertoi Rossiya 1 TV: lle sunnuntaina Interfax-uutistoimiston mukaan. ”Ja tietysti epäsuorasti, ne ovat absoluuttista puuttumista sisäisiin asioihin. Joten, tämä on suora tuki Venäjän federaation lain rikkomiselle.”

Suurlähetystö sanoi sähköpostitse lähetetyissä kommenteissa, että tällaiset varoitukset olivat ”yleinen ja rutiinikäytäntö” monien maiden diplomaattisissa edustustoissa.

Lisää Kirjoituksia

Lisää Lunta Tulossa – Iso Kylmä Rintama Lähestyy

Pakkaset eivät ole vielä ohi. Talven kylmä ilmamassa on saapumassa Suomeen ja tuomassa pakkasta ja paljon lunta.

Suomeen saapuu tällä viikolla erittäin kylmää ilmamassaa idästä ja koillisesta ja sää on kylmenemässä loppuviikkoa kohden. Tiistain aikana etelästä saapuva lumisadealue lauhduttaa Etelä- ja Keski-Suomen ja lunta voi ajoittain tulla pyryttämällä etelärannikolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: