Pääministeri Netanyahu varoittaa, että tautikriisin ”asevarustelu” kestää vuosia

Tauti jatkuu todennäköisesti vuotuisen influenssan tavoin, Israelin pääministeri on ennustanut, sanoen ihmiskunnan kohtaavan jatkuvan ”aseiden kilpailun” mutaatiovirusta vastaan.

”Olemme asevarustelussa”, Benjamin Netanyahu sanoi esiintyessään Maailman talousfoorumin Davos Agenda -konferenssissa keskiviikkona. ”Se on kilpailu mutaation ja rokotusten välillä, etenkin brittiläisen mutaation kanssa.

”Mutaatioita on enemmän, tulevaisuudessa mutaatioita on enemmän. Se tarkoittaa, että meidän on kilpailtava niin nopeasti kuin pystymme rokottamaan ensin väestön riskiryhmät ja sitten kaikki muut immuniteetin antamiseksi. ”

Netanyahun mukaan populaatioiden on todennäköisesti suoritettava vuosittaiset rokotukset ja lääkeyritysten on kehitettävä rokotteiden uudet versiot uusien mutaatioiden torjumiseksi.

”Odotan, että meidän on rokotettava itsemme ainakin vuosittain”, hän sanoi. ”Se on minun arvaukseni. Varastan niin sanotusti Israelin hyllyjä.

Aiemmin tässä kuussa Israel solmi sopimuksen Pfizerin (PFE) kanssa sen rokotteen tulevasta toimituksesta vastineeksi anonymisoiduista tiedoista Israelin terveydestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: