Hunter Bidenin asianajajan entinen kollega saa ylimmän mahdollisen viran

Hunter Biden on ollut kohussa ennen vaaleja hänen Kiinassa tekemänsä toiminnan takia. Hunter on ollut viimeaikoina oikeusjutuissa joista selvinneenä hän nimitti asianjajan kolleegansa korkeimman oikeuden DOJ-virkaan.

Hunter Biden palkkasi uuden asianajajan avustamaan liittovaltion rikollisessa puolustuksessaan kuukautta ennen kuin hänen isänsä tuli presidentiksi. Vihkimispäivänä yksi kyseisen asianajajan läheisistä kollegoista käytettiin väliaikaisesti johtamaan oikeusministeriön rikollisosastoa.

Miksi: Liikkeet asettavat uuden DOJ: n virkamiehen oikeusjärjestelmän voimakkaalle haaralle, kun hänen entinen kollegansa edustaa asiakasta, joka torjuu rikollista koetta. Vaikka heidän yhteytensä ruokkii poliittisesti syytetyn asian tarkastelua, eettisten asiantuntijoiden mukaan eturistiriitojen tiukka noudattaminen voi ratkaista kaikki oikeutetut huolenaiheet.

Seuraus: Hunter Biden palkkasi joulukuussa entisen liittovaltion syyttäjän Chris Clarkin, Latham & Watkins -yrityksen kumppanin. Presidentin nuoremman pojan sanotaan olevan tutkinnan kohteena mahdollisesta vero- ja rahanpesutoiminnasta, johon liittyy mahdollinen vastatiedustelu.

  • Lathamissa Clark käsitteli useita tapauksia Nicholas McQuaidin, toisen yrityksen toimihenkilöiden puolustuksen ja tutkinnan käytännön kumppanin kanssa, joka johtaa nyt DOJ: n rikollista jakoa.
  • Molemmat edustivat yhdessä vähintään yhtä Latham-asiakasta, kun McQuaid käytti uutta oikeusministeriön työpaikkaa 20. tammikuuta. Clarkin kotipaikka on Lathamin New Yorkin toimistossa yrityksen verkkosivujen mukaan.
  • Joulukuussa Hunter Biden oli tiettävästi etsimässä uutta oikeudellista edustusta Delawaressa.

Näillä näkymin Hunter Biden tulee selviämään oikeusjutuistaan. Jää nähtäväksi miten oikeusasiamiehen nimitys vaikutti tutkintaan vero- ja rahapesutoiminnassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: