Lisää Lunta Tulossa – Iso Kylmä Rintama Lähestyy

Pakkaset eivät ole vielä ohi. Talven kylmä ilmamassa on saapumassa Suomeen ja tuomassa pakkasta ja paljon lunta.

Iltalehti kirjoittaa: Suomeen saapuu tällä viikolla erittäin kylmää ilmamassaa idästä ja koillisesta ja sää on kylmenemässä loppuviikkoa kohden. Tiistain aikana etelästä saapuva lumisadealue lauhduttaa Etelä- ja Keski-Suomen ja lunta voi ajoittain tulla pyryttämällä etelärannikolla.

Keskiviikosta eteenpäin pakkanen alkaa taas kiristyä ja ennusteiden mukaan torstaista eteenpäin pakkasta on koko maassa keskimäärin -10…-20 astetta. Selkeinä öinä pakkaslukemat voivat viikonloppuna kiristyä etelärannikollakin 15–20 asteeseen.

– En halua vielä mennä asioiden edelle, mutta huomio kiinnittyy nyt ennusteissa väistämättä helmikuun toisen viikon alkuun. Silloin maan etelä- ja keskiosassa voisivat olla käsillä kuluneen talven hyytävimmät hetket, jos tämän hetkinen ennuste toteutuu, meteorologi Markus Mäntykannas ennustaa Forecan sääblogissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: